1050644.jpg

ISÄNPÄIVÄKAKKU

POHJA

4 munaa

2dl sokeria

1 1/2dl vehnäjauhoja

1/2dl kaakaojauhetta

1tl leivinjauhetta

KOSTUTUS

1 1/2dl maitoa

1rkl sokeria

1tl vanilliinisokeria

TÄYTE

2 banaania

1tlk säilykepersikoita

2dl vispikermaa

1rkl sokeria

1tl vanilliinisokeria

KUORRUTUS JA KORISTELU

100g taloussuklaata

1rs (200g) maustamatonta tuorejuustoa

2rkl maitoa

karkkia

 

1. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Vaahdota kananmunat ja sokeri napakaksi vaahdoksi. Lisää jauhoseos siivilän läpi muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperille pellin päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 7 minuuttia.

2. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Vedä paistopaperi varovasti pois. Puolita torttulevy.

3. Kokoa kakku isolle vadille. Sekoita maidon joukkoon sokeri ja vanilliinisokeri. Koskuta ppohjalevy pullasudilla.

4. Kuori ja viipaloi banaanit. Valuta persikan puolikkaat liemestään ja pienennä persikat. Vaahoda kerma ja mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla.

5. Levitä kermavaahto pohjalevylle ja lisää hedelmät. Nosta päälle kansilevy ja laita leikkuutalauta kevyeksi painoksi. Nosta jääkaappiin hetkeksi.

6. Paloittele suklaa kulhoon ja sulata. Lisää joukkoon tuorejuusto ja laimenna seosta maidolla.

7. Peitä kakun pinta suklaatuorejuustolla ja koristele karkeilla!

HYVÄÄ!